Hjemmeside fra kun 1999.-
Hjemmeside fra kun 1999.-

Få skræddersyet din helt egen hjemmeside, til nogen af danmarks bedste priser. Jeg laver alle hjemmesider lige fra informationsider, personlige sider, firma sider, til webshops m.m.

Se vores to udvalgte pakker her.
Priser

Se alle vores priser nedenfor!
Hjemmeside
Logo design
Før: 2499.- Nu: 1999.-

Vi ønsker at holde det nemt for dig. Du bestemmer hvordan hjemmesiden skal se ud, jeg sammensætter det hele for dig, hvilket reslutere i en hjemmeside der er simpel at navigere rundt i, samtidig med at den bliver holdbar.


Se vores to udvalgte pakker her.
Fra 499.-

Få lavet et logo til jeres firma, hjemmeside, organation eller til andet formål. Jeg laver logoer til både store virksomheder og små virksomheder, og gør brug af advancerede grafiskeprogrammer, for at få netop dit ønske opfyldt.Se vores logo pakker her.
Youtube/Twitch pakker
Special opgaver
Fra 299.-

Er du youtuber eller streamer og gerne vil have et mere professionelt look ud af din kanal, så er vores Youtube og Twitch pakker lige noget for dig! Se vores Youtube/Twitch pakker her.
Fra 499.-

Har du brug for et nyt banner, brochure, kuglepinde, visitkort, t-shirts eller noget helt andet, kan du finde de mest normale opgave priser her, eller få et tilbud.Se vores special opgave priser her.
Jens Kusks Vej 21, 6731 Tjæreborg

+45 29 86 89 68

info@doolewerdt-designs.com

CVR: 38940007
Information:
Find os her:
Quick links: