Nyheder

Doolewerdt-designs tilbyder nu https beskyttelse!

Hvad er https beskyttelse?

Https beskyttelse er den grønne hængelås du ser på billeder her.

Hver gang du besøger en hjemmeside foretages en række HTTP forespørgsler til en server. Når man tilføjer et laver man i stedet en sikker forbindelse, så den data der sendes er krypteret.

HTTPS står for Hyper Text Transfer Protocol Secure
HTTP står for Hyper Text Transfer Protocol

Den grønne hængelås kommer af et SSL certifikat, som betyder Secure Socket Layer. Certifikatet udstedes gennem en godkendt leverandør, hvorefter vi sætter det op på din side, og laver de server ændringer der skal til for at din side opnår den grønne hængelås. 

Hængelåsen viser at du som ejer gerne vil passe på dine kunders data mod eventuelle hackere. Det kan feks. være at du ejer en webshop og gerne vil vise at du kryptere deres kreditkort data, så det ikke ryger videre ud på nettet, efter de har indtastet det på din side. Https beskyttelsen laver de indtastede dataer om som feks. kortnummeret om til tilfældige tal, som vi mennekser har meget svært ved at lave om til de oprindelige tal. Det gør at dine kunder er langt mere sikret når de indtaster deres data på din hjemmeside. Dette skaber tillid til dig som hjemmeside ejer, men det giver dig også mulighed for at kommer længere op på søge maskiner som feks. google og bing. 

Hvad kræver det af mig som ejer?

Det kræver ingenting af dig som ejer, såfremt du benytter Doolewerdt-Designs til at opsætte og designe din hjemmeside!
Vi vil gerne give vores kunder den bedste oplevelse, så derfor kan du nu tilvælge HTTPS når du bestiller din hjemmeside. Nemmere bliver det ikke.

Spørgsmål? 

Klik her for at komme til vores kontakt side.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *