Om mig

Hej, 

Mit navn er Simon og jeg levere professionelle hjemmesider og logoer til både private og firmaer rundt omkring i verden. Jeg studere Teknologi og Design på HTX i Esbjerg. Jeg har 5 års erfaring med hjemmesider og SEO. Jeg kan levere hjemmesider i alle forskellige afskygninger, herunder: Informationssider, landigpages, webshops m.m. Alle mine hjemmesider er bygget op omkring den brugervenlige platform WordPress, hvilket giver dig som bruger mulighed for nemt selv at redigere i din side så snart den er fuldført. Under “portfolio” kan du se mit udvalgte arbejde. Du skal også være velkommen til at skrive til mig under “kontakt,” såfremt du har spørgsmål. 

Simon Doolewerdt

Picture of me
Doolewerdt Designs leverede en enestående og flot hjemmeside til vores firma. Vores hjemmeside er super professionel og servicen var i top hele vejen rundt. Rettelserne fik de hurtigt lavet og hjemmesiden har fungeret perfekt siden. Mange tak!
Henrik Kristensen
Managing director
Vi fik en professionel hjemmeside for kun 5999.- med mange tilvalg. Vores hjemmesider er kommet godt op på google indenfor kort tid, og det har skabt mere vækst i form af kunder. Jeg vil til hver en tid anbefale Doolewerdt Designs.
Charlie G.
Owner