Ydelser

YDELSER

Nedenfor kan du se de services jeg tilbyder. Mine primære opgaver er beskrevet, men er der ikke det du søger, skal du være velkommen til at besøge min "kontakt" fane, så giver jeg et tilbud på den individuelle opgave.

LOGO DESIGN

På baggrund af min erfaring ved jeg hvor vigtigt det er at have et professionelt logo. Et godt logo giver typisk dit firma eller brand et godt førstehåndsindtryk, så hvorfor ikke få det lavet ordenligt?Klik på "Mere information" for at se mere.

WEB DESIGN

Det er vigtigt at blive set online. Uanset om det er en hjemmeside til dit firma, en webshop eller noget helt tredje. Uanset hvad der passer til dit behov, kan du være sikker på at jeg personligt gør hvad der skal til for at netop din hjemmeside udstråler professionelt.

Klik på "Mere information" for at se mere.

SOCIAL MEDIA

Med mine kompetancer indenfor hjemmeside udvikling, samt grafisk design, har du nu mulighed for at få lavet annoncebilleder i fuld professionel stil. Uanset platform, hjælper jeg dig med den rette opsætning.


Klik på "Mere information" for at se mere.

LOGO DESIGN

Jeg har mange års erfaring med logo design. Jeg benytter mig af de mest avancerede programmer på markedet, som bl.a. Photoshop og Illustrator  til at skabe logoer uden begrænsninger. Jeg sørger for at dit firma kommer til at femstå professionelt med et logo netop efter dine ønsker. Kun fantasien sætter grænser, du bestemmer stil, farvevalg, tekst m.m. jeg søger for at skabe det du ønsker. Til højre kan de se de seneste logoer jeg har lavet. 

Priser fra 599 DKK. 

WEB DESIGN

Min erfaring med web design giver mig mulighed for at skabe netop den hjemmeside du ønsker. Mulighederne er mange, og jeg er altid opdateret med den nyeste viden samt software, for at kunne sikre dig en ny op modanesiret hjemmeside. Uanset om du ønsker en informations side, landingpage eller webshop, sørger jeg for at dit firma bliver klædt på til den opgave i gerne vil løse. Den eneste du skal gøre er at fortælle hvad du ønsker, uanset om det er online booking, billede gallerier, medarbejder sektion, blog, webshop, email eller andre former for intergrationer så løser jeg opgaven både hurtigt og billigt uden at gå på kropromis med kvaliteten. Alle mine hjemmesider er lavet i responsivt design så hjemmesiden er tilpasser sig både smartphones, tablets, computere og endda smart TV. Jeg benytter mig af verdens største platform for hjemmesider nemlig “WordPress,” hvilket sikrer dig et brugervenligt CMS system, hvor du kan bestemme hvem af dine medarbejdere der skal kunne redigere i hjemmesiden. Det er enkelt og hurtigt at redigere i din fuldendte hjemmeside uden at have nogen som helst erfaring med kodning. 

Priser fra 5999 DKK.

SOCIAL MEDIA

Med mine kombinationer indenfor web deign samt grafisk design, kan jeg matche de fleste behov indenfor forskellige platforme på de sociale medier. Jeg sørger for st du opnår den branding der skal til for at skabe mere vækst på de sociale medier. Jeg hjælper med sociale medier indenfor grafisk design, opsætning, annoncering m.m. Kontakt mig for at få en pris på netop din opgave. 

Priser fra 499 DKK.